Danmarks billigste abonnement med prisgaranti

Gratis fragt

Danskejet og produceret

Dansk support

Om os

Om Canasiva

Hos Canasiva er vores vigtigste opgave at udbrede viden og kendskab til organisk og økologisk medicin. Vi vil oplyse om et naturligt alternativ til kemisk udviklede produkter, som i årevis har domineret markedet for helbredelse.
At informere om den oversete forskel, som CBD-produkter længe har kunne gøre for mange mennesker verden over, har høj prioritet hos os.
Denne helbredende plante-olie udvindes fra rent økologiske marker, og anvendes af læger i stigende antal, til behandling af utallige lidelser.
Vi kan tilbyde dig en sundere vej, til et bedre helbred.

Kontakt os

support@canasiva.com

Om vores olie

Vi leverer dansk kvalitet fra start til slut og for at sikre, at vores kunder får den bedste kvalitet af CBD-olie, samarbejder vi derfor med en dansk producent. Denne producent har base i sydspanien, hvor vores olier bliver tappet på flasker og sendt til vores lager i Tyskland. Vores lager er godkendt til at håndtere CBD-olie samt andre kosttilskud og fødevarer, og vi har ligeledes også fået lavet 3rd parts-test på vores olier. I kan derfor altid være sikre på, at I får den bedste CBD-olie ligesom vi har en dansk kundeservice, som står til rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål.

Vi understreger derfor, at vi er et danskejet firma.

Drømme og visioner

Vi er to unge mænd fra Aalborg og vil selv kategorisere os som nogle rigtige nordjyder.
Vi elsker at hjælpe andre og gør noget godt for vores omgivelser, og derfor faldt vores interesse på CBD-olie. Den udsprang af, at vi selv har oplevet de positive virkninger af CBD-olie, ligesom andre i vores omgangskreds kunne understøtte de positive effekter, som vi selv kendte til. Dette blev en øjenåbner for os, og vi havde svært ved at forstå, hvorfor det ikke havde været mere udbredt på markedet noget før. Derfor besluttede vi os for at tage sagen i egen hånd og starte firmaet, Canasiva.

Vi går op i høj kvalitet og, at alt skal gøre professionelt, da denne vision er vores hjertebarn. Vi vil gøre alt for, at vores kunder føler sig trygge, og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder føler, de kommer i første række. Derfor har vi også store planer og ønsker om at få samlet et samfund rundt om Canasiva. I fremtiden ønsker vi, at vores kunder er med til at bestemme, hvilke produkter, Canasiva skal udvikle, og lige netop derfor, er vores kunders mening så vigtig for os.

Vi har ligeledes en vision om at kunne give noget tilbage til samfundet, og vi ønsker derfor i fremtiden at hjælpe forskellige non-profit-organisationer. Vores drøm er her, at vores kunder i det samfund, vi ønsker at opbygge, får medbestemmelse i hvilke organisationer, vi skal hjælpe, hvad enten det er natur-, dyre- eller velfærdsorganisationer.

Canasiva er ikke blot en virksomhed – Vi brænder for at være meget mere end det!

Om vores producent

Vores producent/samarbejdspartner kommer også fra Aalborg, og hans rejse begyndte for seks år siden.
Han startede i Frankrig sammen med hans engelske samarbejdspartner med at få CBD-planter fra europæiske godkendte marker. Her går de i dén grad op i kvalitet, og de fik fremstillet en fremragende Co2 destilleret CBD-olie. Her er der ikke sparet på noget, da de har topkvalitet for øje og dette også er et nøgleord i deres virksomhed. Derfor var det en naturlighed, at de er de bedste partnere for os samt, at de også sætter deres kunders tilfredshed som højeste prioritet.

Fremstilling

Den nyeste teknologi muliggør en effektiv fremstillingsproces, hvor cannabinoiderne ekstraheres pertentligt og nøjagtigt. Hermed bevares størstedelen af de aktive stoffer, som har gavn for et utal af lidelser for mennesker og tilmed også dyr.
Hele processen er en langsom, men dermed også en omhyggelig, nøjagtig og bekostelig affære. Dette tilsikrer en skånsom bevarelse af plantens næringsstoffer.

Cannabinoider er omtrent tres sammensatte molekyler i en særlig afbalancering, som nøje fastholdes gennem alle faser i udvindingen.
Næringsstofferne i planten, værende selve råmaterialet, tilsættes naturlig olie fra hampefrøolie, hvilket sammenhørende giver brugeren et naturligt færdigprodukt, som er foruden nogle former for bivirkninger.