Danmarks billigste abonnement med prisgaranti

Gratis fragt

Danskejet og produceret

Dansk support

Hvorfor er vi placeret i Bulgarien

Hvorfor er vi placeret i Bulgarien?

Da vi startede Canasiva op i 2017, var Danmark og EU på daværende tidspunkt meget kontroversielle med deres regler inden for dette område. På baggrund af dette søgte vi med lys og lygte efter, hvilke muligheder, vi havde for at udføre vores visioner, nemlig at kunne forhandle CBD-olie som et godkendt kosttilskud.

 

Udviklingen går stærkt og allerede her i 2019 er der åbnet flere muligheder, som eksempelvis Tyskland, som har godkendt, at CBD-olie nu også kan sælges som kosttilskud. I Tyskland har vi i forvejen vores lager og derfor er det nu oplagt, at vi flytter alle vores aktiver dertil. Vores mål er, at dette bliver gjort inden 2020. Idét vores lager også ligger i Tyskland er det derfor også muligt at levere vores CBD-olie inden for få dage.
EU arbejder desuden på, hvordan reglerne i fremtiden skal være for hele Europa.
I Danmark er reglerne desværre i en grå zone. Dette skal forstås som, at man som forbruger gerne må købe CBD-olie fra udenlandske hjemmeside, men vi som forhandler må ikke distribuere CBD-olie i butikkerne. Det skyldes, at der fra lægemiddel, og fødevarestyrelsens side hersker tvivl om, om CBD-olie skal godkendes som kosttilskud eller lægemiddel.

 

Vi i Canasiva lægger ikke skjul på vores mening. Vi mener nemlig, at CBD-olie bør forhandles som et naturligt kosttilskud og det skal være hver mands ret at kunne købe olien frem for, at det skal forhandles som receptpligtigt medicin. Olien har så mange gode effekter på menneskekroppen, og skal det forhandles på recept, vil prisen ligeledes blive presset op, end hvad den oprindelig pris er. Det betyder, at det ikke er sikkert, at den almindelige forbruger vil have råd til dette.

Kontakt os

support@canasiva.com